Meniu
Coș de cumpărături

Termeni & Conditii - casa9trade.ro

Drepturi de autor 

Întregul conținut al site-ului www.casa9trade.ro (imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi și alte date) este proprietatea SC Maliridon COM SRL și a furnizorilor săi. Tot acest conținut este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. 

Accesul la Informație 

SC Maliridon COM SRL pemite utilizarea siteului de către orice cumpărător în strict interes personal. Descărcarea, copierea, folosirea elementelor menționate în Drepturile de autor fără acordul scris al companiei este sancționată conform legilor în vigoare  

Limitarea obligațiilor pentru prețuri 

Toate prețurile prezentate pe site includ TVA (19%), în acest preț nu este inclus costul de livrare al produsului decât dacă produsul face parte dintr-o promoție specială. 

Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă sau, în cazul comenzilor cu plată online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Prețurile afișate pe site,sunt valabile maxim 24 ore.

Condiții și termene de plată 

Plata comenzilor se va efectua în avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele încheiat. 

Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată sau carte de credit online. În aceste cazuri livrarea se va face după confirmarea trasferului de bani în contul contul SC Maliridon COM SRL de către client sau prestatatorul de plăți electronice. În cazul unei comenzi în avans, produsele trebuie achitata integral pentru a iniția

Confidențialitate 

Datele personale ale fiecărui cumpărător sunt înregistrate în baza de date a siteului și sunt folosite strict pentru a întocmi acte necesare unei tranzacții, transport și/sau studii de marketing în cadrul companiei SC Maliridon COM SRL. 

Compania își asumă responsabilitatea de a nu înstrăina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului www.casa9trade.ro, acestea pot fi transmise doar autorităților responsabile cu verificarea tranzacțiilor comeciale, numai în scopuri justificate. 

 Limitarea obligațiilor pentru produse și servicii 

1. Descrierea și disponibilitatea produselor 

SC Maliridon COM SRL își asumă drepturile de administrare a descrierii și pozelor produselor de pe site-ul www.casa9trade.ro. Descrierea produselor poate fii uneori incompletă din cauza lipsei de informație oferite de către producător sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazează pe specificațiile oferite de către producător și/sau verificări în cadrul companiei. 

Pozele afișate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse. 

Ne rezervăm dreptul de a modifica specificațiile tehnice și pozele produselor afișate pe site-ul www.casa9trade.ro fără o notificare prealabilă. 

Compania SC Maliridon COM SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor afișate pe site-ul www.casa9trade.ro. Pentru detalii legate de stocuri și disponibilitatea produselor contactați-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispoziție în secțiunea Contact.  

2. Servicii oferite de SC Maliridon COM SRL 

Nu răspunde de eventualele defecțiuni suferite de produse din cauza transportului. Constatarea stării produselor trimise prin firme de curierat se face numai în prezența curierului. 

Toate serviciile oferite se adresează strict cumpărătorilor și sunt oferite în baza unei comenzi, facturi și/sau garanții. Acestea nu se pot înstrăina altei persoane, cumpărătorul este direct răspunzător pentru produsul primit și își asumă în totalitate riscurile deteriorării acestuia în mod voit. 

Ne rezervăm dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livrăm produsele în conformitate cu contractele încheiate cu firmele de curierat. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele părți (Cumpărător – Vânzător). 

Costurile de livrare variază în funcție de produs, promoție sau localitatea destinatarului, astfel transportul poate fi gratuit sau plătit de către client în funcție de cele menționate anterior. 

Pentru mai multe detalii legate de livrare vă rugăm să accesați pagina Transport.  

3. Garanția și service-ul produselor 

Pentru produsele afișate pe site,garanția este de minim 24 luni. 

În momentul constatării unei defecțiuni, clientul este obligat să anunțe compania responsabila de efectuarea service-ului produsului respectiv și să stabilească de comun acord termenii de livrare, timpul de service și costurile de transport. 

Service-ul se acordă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, orcarui produs cu defecțiuni neprovocate în mod intenționat de către posesor sau avarii în urma unor calamități naturale sau accidente, numai în baza unui certificat de garanție.

Nu acordăm service produselor ce au suferit deteriorări în mod voit (lovite, arse, udate, tăiate, sparte e.t.c.), produse avariate în urma unor calamități naturale sau accidente (incendii, inundații, explozii, alunecări de teren e.t.c.)sau lovituri în timpul transportului 

Pierderea certificatului de garanție duce la pierderea garanției . 

Ștergerea seriei de pe produse duce la pierderea garanției .

Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanție 

Responsabilități privind comentariile și review-urile utilizatorilor 

Utilizatorii care vizitează site-ul www.casa9trade.ro au posibilitatea de a lăsa comentarii și/sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site după o aprobare a echipei tehnice. 

Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, defăimător, amenințător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, texte vizând diverse campanii de promovare, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. 

Compania SC Maliridon COM SRL nu va fii responsabilă și nici nu va putea fii obligată să plătească despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin publicarea unor astfel de texte. 

Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, și este direct responsabil pentru textele publicate.  

Responsabilități privind legături externe, server, browser 

Site-ul www.casa9trade.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Compania SC Maliridon COM SRL  nu este responsabila pentru erorile apărute pe site din cauza serverului unde este gazduit si a diferitelor erori de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.casa9trade.ro  

Dreptul de anulare a comenzii 

Orice cumpărător are dreptul de a anula o comanda, cu mentiunea de a anunta in scris pe adresa de e-mail, sau telefonic renuntarea la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, înainte ca,comanda sa fie procesata si preluata de catre curier. 

Litigii 

Orice litigiu apărut intre clienți si SC Maliridon COM SRL, se poate remedia pe cale amiabila, in cazul in care nu se poate astfel, rezolvarea revine instiututiilor abilitate .

Casa9Trade.ro foloseşte cookie-uri pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai plăcută. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii