Meniu
Coș de cumpărături

Livrare si plata

Modalitatea şi condiţiile de livrare diferă în funcţie de valoarea totală a comenzii şi de locaţia unde se face livrarea coletului.

Livrăm în orice localitate din România prin intermediul firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier. Taxele de transport sunt următoarele:


Curier Rapid în ţară -   25 Lei


La comenzile mai mari de 300 RON, transportul este Gratuit.

Livrarea este Gratuita in aria de acoperire a firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Courier.

Pentru produsele ce depasesc 5Kg transportul nu este Gratuit si tariful va fi calculat in functie de Kg.


Contravaloarea comenzii se poate achita ramburs, la primirea coletului, către agentul firmei de curierat.
De asemenea, există posibilitatea de a plăti comanda online cu cardul bancar.

Comenzile se pot face atât telefonic la numerele de telefon afişate pe site, de luni până vineri între orele 10:00 - 17:00, cât şi online, folosind formularul de comandă din coşul de cumpărături.

După efectuarea comenzii online, clientul va fi contactat telefonic pentru a confirma comanda şi pentru a fi înştiinţat despre disponibilitatea produselor (pot exista situaţii când un anumit produs sau produse să nu mai fie disponibile în stocul nostru sau al furnizorilor). Nu expediem comenzi inregistrare pe www.casa9trade.ro fără o confirmarea telefonică în prealabil.

Casa9Trade.ro foloseşte cookie-uri pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai plăcută. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii