Meniu
Coș de cumpărături

Aparate de ras si tuns

Masina de tuns Hausberg HB-60RS, Lame otel inoxidabil, Motor cupru, Rosu
Nou -44 %
Brand: Hausberg Model: HB-60RS
Aparatul de tuns profesional HB-60RS este perfect pentru persoanele care doresc sa fie in pas cu moda tot timpul. Datorita acestui aparat de tuns Hausberg nu mai trebuie sa apelati la profesionisti si astfel veti economisi timp si bani.Specificatii: lame de precizie din otel inoxidabidiverse lu..
45,00 Lei 80,00 Lei
Masina de tuns Hausberg HB-61, Lama taiere precisa, Motor cupru, Accesorii incluse
Nou -21 %
Brand: Hausberg Model: HB-61
Masina de tuns HB 61 este perfecta pentru persoanele care doresc sa fie in pas cu moda tot timpul. Datorita acestei masini de tuns Hausberg nu mai trebuie sa apelati la profesionisti si astfel veti economisi timp si bani.Cu un design modern masina de tuns Hausberg HB 61 este practica, usor d..
55,00 Lei 70,00 Lei
Masina de tuns Hausberg HB-62, Lama taiere precisa, Motor cupru, Accesorii incluse
Nou -21 %
Brand: Hausberg Model: HB-62
Masina de tuns HB 62 este perfecta pentru persoanele care doresc sa fie in pas cu moda tot timpul. Datorita acestei masini de tuns Hausberg nu mai trebuie sa apelati la profesionisti si astfel veti economisi timp si bani.Cu un design modern masina de tuns Hausberg HB 62 este practica, usor de ..
55,00 Lei 70,00 Lei
Masina de tuns Hausberg HB-63, Lama taiere precisa, Motor cupru, Accesorii incluse
Nou -21 %
Brand: Hausberg Model: HB-63
Masina de tuns HB 63 este perfecta pentru persoanele care doresc sa fie in pas cu moda tot timpul. Datorita acestei masini de tuns Hausberg nu mai trebuie sa apelati la profesionisti si astfel veti economisi timp si Bani.Cu un design modern masina de tuns Hausberg HB 63 este practica, usor de ma..
55,00 Lei 70,00 Lei
Masina de tuns Hausberg HB-66BL, Reincarcabila, Lame detasabile, Pieptene ajustabil, Albastru
Nou -39 %
Brand: Hausberg Model: HB-66BL
Masina de tuns  de la Hausberg este setul ideal pentru a te tunde in confortul casei tale. Este perfect pentru toata familia avand accesorii pentru a obtine stilul dorit.Specificatii:Cap cu lame detasabileUsor de curatatdesign ergonomic;inel pentru agatat;Pieptene ajustabil la diferite lungimi ..
55,00 Lei 90,00 Lei
Masina de tuns Hausberg HB-66RS, Reincarcabila, Lame detasabile, Pieptene ajustabil, Rosu
Nou -39 %
Brand: Hausberg Model: HB-66RS
Cu un design inovator masina de tuns Hausberg -66RS este practica, usor de manevrat si de depozitat datorita dimensiunilor sale medii. Poate fi folosit pentru parul de pe intreaga suprafata a corpului: cap, barba, piept, spate si este foarte usor de curatat pentru o indelungata utilizare in con..
55,00 Lei 90,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Casa9Trade.ro foloseşte cookie-uri pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai plăcută. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii